Maart-November 2023

Expo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Antwerpen (Re-)Actief. Zoek-Stadion

18 mei 08:00 26 november 17:00

Havenhuis Antwerpen | Zaha Hadid Architects

Het Antwerpse Havenhuis met het architecturaal verbluffende ontwerp van Zaha Hadid maakt deel uit van het stadsparcours van het festival Barokke Influencers. Dit iconische landmark staat symbool voor vernieuwing. Het is de ideale locatie voor een project waarin Antwerpse hedendaagse kunst centraal staat en dat aansluit bij de andere onderdelen van Barokke Influencers.

Het artistieke project in het Havenhuis wordt gecureerd door Sergio Servellón. Het is een aanvulling op de uitgangspunten van het festival, en trekt de dialoog van traditie en vernieuwing door naar vandaag. Door middel van een mix van kunst, evenementen, discussies, theater en lezingen, worden bezoekers uitgenodigd om actief deel te nemen aan deze dialoog. Net zoals bij de Sodaliteit uit de zeventiende eeuw ligt de focus in het Havenhuis op kennisdeling en samenwerking.

Als hoofdsponsor van het festival wil Port of Antwerp-Bruges met dit project het belang van vernieuwing benadrukken in een periode vol uitdagingen en verbinding zoeken met een breed en inclusief publiek, waarin ook jongeren zoveel mogelijk zullen worden betrokken.

Gegevens

Begin:
18 mei 08:00
Einde:
26 november 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Locatie: Het Havenhuis

Zaha Hadidplein 1
Antwerpen, 2030 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie